LET OP: Openingstijden Fort  wijken af  van de Taveerne

fort

bij Asperen

‘In de kunst wordt nog heel wat meer discipline vereist dan in het leger, Cees Buddingh’

ZINGEN OP HET FORT BIJ ASPEREN ZONDAG 16 SEPTEMBER

 

Op zondag  16 september om 15,00  kun je een uurtje komen Zingen op het Fort met zijn fenomenale akoestiek. Hiermee zet Fort bij Asperen de traditie van het Cultuurcafé voort.

 

Al jarenlang trekken de culturele cafés met muziekvoorstellingen en lezingen een belangstellend publiek . Deze activiteiten brengen levendigheid en het goede gesprek naar het fort. Op een prettige manier is het fijn toeven op onze cultuurplek aan de Linge.

 

Onder leiding van muziekvakleerkracht en zangeres Helga Buitelaar zingen we canons, circle songs, wereldmuziek, maken we improvisaties en doen meditatieve klank experimenten. Je hoeft er geen getrainde zanger voor te zijn, er wordt geen bladmuziek gebruikt. je hoeft je niet aan te melden en je kunt elke keer in ( of uit) stappen!!

 

Wat een mooie gelegenheid om elkaar als zangers elkaar te leren kennen, (muzikale) bruggen te slaan en te genieten van elkaars geluid

 

Cultuurcafé, met Zingen op het Fort op zondag 16 september om 15.00, deelname is gratis.  www.zangwerkplaatsgorinchem.nl

Fort bij Asperen, Langendijk 60, 4151 BR Acquoy | info@fortbijasperen.nl | 06-37201506

 

AVG verklaring

 

Taveerne | detaveerne@fortbijasperen.nl | Mariëlle Vos | Ook voor aanvragen rondleidingen