fort

bij Asperen

‘In de kunst wordt nog heel wat meer discipline vereist dan in het leger, Cees Buddingh’

CULTUURCAFÉ TRIO PUUR ZINGT MET LIEFDE IN DE TAVEERNE VAN HET FORT BIJ ASPEREN, ZONDAG 30 JUNI

 

 

Op zondag 30 juni om 15.00 uur brengt het Wijchens trio ‘PUUR zingt met liefde’ het programma “Met liefde gezongen” in de Taveerne van het Fort bij Asperen.  Zij brengen liederen die bekend zijn geworden door List & Shaffy,  Jules de Corte, Frans Halsema, Jenny Arean, Toon Hermans,  Karin Bloemen en anderen.

 

De liederen worden gezongen door Hans Meek en Carine Poels met begeleiding van Leo Driesenaar op piano. Dit Wijchens trio brengt een gevarieerd programma waarbij de liefde wordt gekoesterd, bespot, kritisch onder de loep genomen en met smart bezongen. Het belooft een afwisselend programma te worden met een knipoog, een lach en een traan, op deze middag met liefde bezongen.

 

 

De CultuurCafé’s met muziekvoorstellingen en lezingen trekken een belangstellend publiek en brengen levendigheid en het goede gesprek naar het fort. Op een prettige manier is het fijn toeven op onze cultuurplek aan de Linge.

 

Entree is gratis, na afloop wordt met de pet rondgegaan.

 

30 juni 2019, CultuurCafé, met Trio PUUR aanvang 15.00 uur, entree is gratis. Fort bij Asperen, Langendijk 60, 4151 BR Acquoy

 

 

Fort bij Asperen, Langendijk 60, 4151 BR Acquoy | info@fortbijasperen.nl | 06-37201506

 

Er is ruime parkeergelegenheid bij het Fort en er rijdt elk half uur een bus vanaf station Leerdam.

 

AVG verklaring

 

Taveerne | detaveerne@leerwerkbedrijfhwl.nl | Mariëlle Vos | Ook voor aanvragen rondleidingen