fort

bij Asperen

‘In de kunst wordt nog heel wat meer discipline vereist dan in het leger, Cees Buddingh’

Gepassioneerde Latijns-Amerikaanse muziek in CultuurCafé

 

Op zondag 18 augustus om 14.00 uur brengt het trio Celia Barradas Rivera, Abel Gomez en Jonás gepassioneerde Salsa & Cubaanse muziek in de Taveerne van het Fort bij Asperen.  Met z'n drieën zorgen zij voor een bruisend Latijn-Amerikaans feest, met natuurlijk volop gelegenheid tot dansen.

 

Celia studeerde percussie, klassieke èn moderne dans in haar geboorteland Mexico, de VS en Nederland. Sinds 2004 werkt ze bij het kunstencentrum De Kom in Nieuwegein. Zij verzorgt percussie- en dansworkshops op basisscholen en buitenschoolse opvang en treedt op als danseres, zangeres en percussioniste.

 

Abel Gomez komt uit Cuba en studeerde daar aan het Conservatorio Esteban Salas. Tegenwoordig woont hij in Utrecht en treedt hij op als zanger en gitarist. Met Celia vormt hij het duo Son Candela.

 

Cubaan Jonás is zanger in het septeto Sones de Oriente in de beroemde dansclub La Casa de la Trova in Santiago de Cuba. Met Abel vormt hij het duo Trovando en brengen ze de traditionele muziek van Buenavista Social Club.

 

De CultuurCafé’s met muziekvoorstellingen en lezingen trekken een belangstellend publiek en brengen levendigheid en het goede gesprek naar het fort. Op een prettige manier is het fijn toeven op onze cultuurplek aan de Linge.

 

Entree is gratis, na afloop wordt met de pet rondgegaan.

 

18 augustus 2019, CultuurCafé, met gepassioneerde Latijns-Amerikaanse muziek door trio Celia Barradas Rivera, Abel Gomez en Jonás. Aanvang 14.00 uur

 

 

Fort bij Asperen, Langendijk 60, 4151 BR Acquoy | info@fortbijasperen.nl | 06-37201506

 

Er is ruime parkeergelegenheid bij het Fort en er rijdt elk half uur een bus vanaf station Leerdam.

 

AVG verklaring

 

Taveerne | detaveerne@leerwerkbedrijfhwl.nl | Mariëlle Vos | Ook voor aanvragen rondleidingen