fort

bij Asperen

‘In de kunst wordt nog heel wat meer discipline vereist dan in het leger, Cees Buddingh’

CULTUURCAFÉ MET DE KELTISCHE HOBBITS IN DE TAVEERNE VAN HET FORT BIJ ASPEREN, ZONDAG 19 MEI

 

 

Op zondag 19 mei vanaf 14.30 uur treden De Keltische hobbits op in de Taveerne van het Fort bij Asperen. De Keltische Hobbits komen met hun avontuurlijke instrumenten, oeroude talen, rinkelende rijmpjes en harige stapvoeten het podium van Fort bij Asperen beklauteren!

 

Iris en Luuk houden van lekker eten, lange zwerftochten maken en lichtvoetige volksmuziek! Zingende harpiste Iris Schram wekt oude volksliederen tot leven in het Gaelic, Bretons, Engels, Limburgs en Nederlands. Creatieve virtuoos Luuk Lenders schildert lyrische landschappen met zijn whistles, ocarina’s, shruti box, badeendjes, theelepels en accordeon. Van zomervogels tot piratenstormen, van twinkelende sterrennachten tot illegale thee: alles wordt bezongen en bespeeld door de Keltische Hobbits. Tijdens het concert zal hun sprankelende debuutalbum te koop zijn.

 

De CultuurCafé’s met muziekvoorstellingen en lezingen trekken een belangstellend publiek en brengen levendigheid en het goede gesprek naar het fort. Op een prettige manier is het fijn toeven op onze cultuurplek aan de Linge.

 

Entree is gratis, na afloop wordt met de pet rondgegaan.

 

CultuurCafé, met de Keltische hobbits aanvang 14.30 uur, entree is gratis. Fort bij Asperen, Langendijk 60, 4151 BR Acquoy

 

 

Fort bij Asperen, Langendijk 60, 4151 BR Acquoy | info@fortbijasperen.nl | 06-37201506

 

Er is ruime parkeergelegenheid bij het Fort en er rijdt elk half uur een bus vanaf station Leerdam.

 

AVG verklaring

 

Taveerne | detaveerne@fortbijasperen.nl | Mariëlle Vos | Ook voor aanvragen rondleidingen