Fort bij Asperen lanceert nieuw dinerspel

Een teambuilding dinergame die deelnemers op unieke wijze kennis laat maken met de rijke geschiedenis van Fort bij Asperen. Dat is wat het nieuwe spel Dossier 1884 moet zijn. ,,Daarmee slaan wij twee vliegen in één klap: wij kunnen de geschiedenis van de Hollandse Waterlinie overdragen én deelnemers voorzien in één van de uitdagendste teamuitjes van Nederland”, aldus conceptontwikkelaar Mario Perton.

Of het nu gaat om een bedrijf, familie of vriendengroep, tot 40 personen kan er worden deelgenomen aan deze fort-experience. ,,Het leuke aan dit concept is dat er tussen het spel door gegeten wordt. Daardoor ontstaat er een unieke combinatie van competitie tijdens het spel en de mogelijkheid om gezellig met elkaar te kletsen tijdens het diner”, stelt de exploitant van Fort bij Asperen, Marc Satijn.

SAMENWERKING De samenwerking tussen Fort bij Asperen en Mario Perton is dan ook een gouden combinatie. ,,Mario is uitermate goed in staat om het ware verhaal van Fort bij Asperen de Nieuwe Hollandse Waterlinie om te zetten tot een spel die tot de verbeelding zal gaan spreken. Uiteraard zullen feiten en fictie door elkaar gaan lopen, maar iedere deelnemer zal op bijzondere wijze een stuk van deze bijzondere Nederlandse historie tot zich krijgen”, aldus Satijn.

CONCEPT Dossier 1884 sluit aan bij de doelstelling van Fort bij Asperen om het verhaal rondom het torenfort en de waterlinies zo breed mogelijk te verspreiden. ,,Het is belangrijk dat het verhaal van dit unieke stuk Unesco Werelderfgoed wordt overgedragen. Dat kan dus straks door gratis een bezoek te brengen aan dit mooie torenfort, maar ook door een fantastisch teamuitje te organiseren met het bedrijf die nooit zal worden vergeten”, stelt Perton.

Het idee van Dossier 1884 is simpel: ontrafel de mysterieuze geschiedenis van Fort bij Asperen tussen alle dinergangen door. Voor het voor- tot het nagerecht: de deelnemers zullen op uitdagende, spannende en fanatieke wijze tot het uiterste gaan om Dossier 1884 te voltooien. ,,In samenspraak met onze kok Ricky Berendsen is er een heerlijk driegangendiner beschikbaar bij dit spel, of een wat informeler BBQ-buffet.” Liever overdag spelen? Dan is er ook een lunchvariant beschikbaar. Meer informatie over het verhaal en boeken kan via de website www.dossier1884.nl.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *